Vakioidut pienkeskukset

Topi, NSafe ja NTK

Kestävät metallirakenteiset TOPI-työpaikkakeskukset

Metallikoteloidut TOPI työpaikkakeskukset kestävät käytössä. Kotelot ovat roiskevesitiiviitä (IP44).

TOPI toimitetaan aina varustettuna kannen alle asennetulla kuormakytkimellä, vikavirtasuojakytkimellä ja syötön N/PE-liittimillä. Koteloissa on II-aukot yläpäädyssä. Kaikissa tyypeissä on saranoitu ovi, jossa on käsisalpa.

Kotelot valmistetaan kuumasinkitystä teräslevystä, joka pintakäsitellään kestävällä epoksipulverimaalauksella. Standardiväri Norelcon beige. TOPI kiinnitetään seinäkiinnikkeillä ja siihen on saatavilla kattava lisävarustevalikoima.

Turvakytkinkotelo NorSafe (NSAFE)

Kattava valikoima metallikoteloituja turvakytkimiä

Metallikoteloidut NORELCO NSAFE turvakytkimet soveltuvat kaikkiin turvakytkinkäyttöihin aina 400A nimellisvirtaan asti. Kotelot ovat roiskevesitiiviitä (IP54). NSAFE-toimitus sisältää aina kotelon ja saranoidun oven, sekä salpalaitteen.

NSAFE sisältää vakiona apukoskettimella varustetun kuormakytkimen, kanteen asennetun lukittavan vääntimen sekä PE – liittimen. Kytkimessä on myös lukitusmahdollisuus kolmelle riippulukolle.

Koteloissa on aina vakiona II-aukot sekä ylä- että alapäädyssä ja ne toimitetaan varustettuna saranoidulla ovella, jossa on valmiina työkalusalpa, sekä yhdellä sokkolaipalla.

Kotelot valmistetaan kuumasinkitystä teräslevystä, joka pintakäsitellään kestävällä epoksipulverimaalauksella. Standardiväri Norelcon beige. NSAFE kiinnitetään seinään seinäkiinnikkeillä ja siihen on saatavilla kattava lisävarustevalikoima.

Tähti-kolmiokäynnistin (NTK)

Metallikoteloitu ja asennusvalmis käynnistin

Metallikoteloidut NORELCO NTK tähti-kolmiokäynnistimet ovat vakiokeskuksia, jotka soveltuvat kosteisiinkin paikkoihin (IP44). NTK soveltuu moottoreiden tähti-kolmio-kytkennällä toteutettavaan käynnistykseen. Keskuksissa on vakiona valintakytkin, kontaktorit, lämpörele ja nollauspainike ja saranoitu ovi työkalusalvalla.

Kotelot valmistetaan kuumasinkitystä teräslevystä, joka pintakäsitellään kestävällä epoksipulverimaalauksella. Standardiväri on Norelcon beige.

Tuotetiedot

Yhteystiedot

Teollisuusmyynti

Järvinen Marko
myyntijohtaja
Puhelin 050 525 5305
marko.jarvinen@norelco.fi

Hakkarainen Juha
myyntipäällikkö
Puhelin 050 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Hartikainen Jarkko
Avainasiakaspäällikkö
Puhelin 050 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi

 

Urakoitsijamyynti

Järvinen Marko
myyntijohtaja
Puhelin 050 525 5305
marko.jarvinen@norelco.fi

Karvinen Seppo
myyntipäällikkö
Puhelin 050 525 5308
seppo.karvinen@norelco.fi

Mikkonen Markku
kojeistomyyjä
Puhelin 050 525 5309
markku.mikkonen@norelco.fi

Latonummi Jarkko
kojeistomyyjä
Puhelin 050 525 5312
jarkko.latonummi@norelco.fi