ANU asunnon ryhmäkeskus uppoas.

IT-jakamo samassa tai eri rungossa

  • ANU 4.5 IT & ANU IRRALLINEN TELE-OSA

  • ANU 6 IT

Markkinoiden laajin ja joustavin valikoima

ANU ja PATE keskusmallit muodostavat markkinoiden laajimman valikoiman uppoon ja pintaan asennettavia asennettavia asuntojen ryhmäkeskuksia ja niiden huoneistojakamoja. Keskuksista löytyy ratkaisut myös saneerauskohteisiin. Kaikki keskukset voidaan asentaa joko pysty- tai vaaka-asentoon käytettävissä olevien tilojen mukaisesti.

Toimitukset suoritetaan erittäin joustavasti sitä mukaa kun asiakkaan projekti etenee. Tarpeiden muutokset projektin aikana hoidetaan joustavasti.

ANU uppoon

Tyylikäs teräsrakenteinen Norelco ANU soveltuu kerrostaloasuntojen ja pienkiinteistöjen uppoasennettavaksi ryhmäkeskukseksi. Sen rinnakkaismalli PATE on pintaan asennettava malli. Keskukset on varustettu 3- tai 4-napaisella pääkytkimellä, johdonsuojakatkaisijoilla ja vikavirtasuojakytkimillä sekä muilla asiakkaan tarvitsemilla DIN-komponenteilla. ANU-perheeseen kuuluu 8 erikokoista keskusmallia.

Helppo asentaa, tyylikäs lopputulos

Asennusvaiheessa asennetaan seinään uppokotelo, johon tuodaan putkitukset ja kaapeloinnit. ANU-keskukset asennetaan uppokoteloon jolloin näkyviin jää vain kansi ja ovi. Salvalla varustetun suojaoven voi helposti asentaa myöhemminkin joko oikea- tai vasenkätisesti aukeavaksi.

Sarjasta löytyy myös yhtenäisrunkoinen huoneistojakamo ja IT-kytkentäkotelo, sekä erilliset telekytkentäkotelot. Vakiona sisältyy RJ-paneeli, jossa paikat huoneistokohtaiselle SC-valokuituliitynnälle. ANU:n vakioväri on kirkasvalkea. Keskusrakenteet valmistetaan kuumasinkitystä teräslevystä.

Nyt saatavilla myös seinän tasoon asennettavat Norelco Anu SL IT-keskukset.

ANU SL uudiskohteisiin soveltuvan mallisarjan uppoasennettavat keskukset asennetaan huomaamattomasti lähes seinäpinnan tasalle nousten seinäpinnasta vain 3 mm. Keskus soveltuu asennettavaksi sekä levy-, että betoniseiniin. Uppoasennukseen käytetään erillistä upotuskoteloa, joka on varustettu tarvittavin läpivientilaipoin.

Keskuksen suojaoven salpa on huomaamattomasti ovipinnan alapuolella. Oven saranat asennettavissa oikealle tai vasemmalle.

Mallisarjassa saatavilla kolme eri runkokokoa aina 78-din saakka.

Tuotetiedot

Yhteystiedot

Urakoitsijamyynti

Järvinen Marko
myyntijohtaja
Puhelin 050 525 5305
marko.jarvinen@norelco.fi

Karvinen Seppo
myyntipäällikkö
Puhelin 050 525 5308
seppo.karvinen@norelco.fi

Mikkonen Markku
kojeistomyyjä
Puhelin 050 525 5309
markku.mikkonen@norelco.fi

Latonummi Jarkko
kojeistomyyjä
Puhelin 050 525 5312
jarkko.latonummi@norelco.fi