Yleistietoa

Tehokkuutta ja kokemusta energianjakeluun

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin. Tarjoamme tehokkuutta ja kokemusta asiakkaidemme energianjakeluprojekteihin:

  • suunnittelemme ja kehitämme asiakaskohtaiset ratkaisut uusiin kohteisiin ja saneerauksiin
  • valmistamme asennusystävälliset ja innovatiiviset tuotteet projektiinne
  • toimimme luotettavana kumppanina koko tuotteen elinkaaren ajan
  • toimintamme on laadukasta kaikissa toimituksen vaiheissa
  • hoidamme projektit kokemuksella

Osaamisemme

Kehitämme ja valmistamme innovatiivisia sähkönjakeluratkaisuja asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella pyrkien vastaamaan muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteisiin.

Olemme erikoistuneet pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin.

Yhteistyökumppanimme

Meillä on laaja kokemus erilaisista projekteista ja asiakassektoreista:
Energianjakelu: voimalaitokset ja sähköyhtiöt, joille toimitamme Suomen olosuhteisiin kehitettyjä tuotteita
Teollisuus: prosessin ohjauksen ja sähkönjakelun järjestelmät sekä laitevalmistajille räätälöidyt tuotteet
Rakentaminen: talotekniikan järjestelmiä toimisto- ja liikerakennuksiin, julkiseen rakentamiseen ja asuntoihin

Tunnuslukuja:

– Suurin kotimainen kojeistovalmistaja
– Perustamisvuosi………………1962
– Henkilöstömäärä……. ………..190
– Viennin osuus…………………….25%

LUOTETTAVUUS

Meillä on laaja kokemus pien- ja keskijännitekojeistojen valmistamisesta eri teollisuuden aloille. Pitkä ja
kattava asiakaslistamme sisältää sekä perinteisiä kotimaisia yrityksiä että globaaleja yrityksiä, jotka voivat kertoa luotettavuudestamme ja osaamisestamme.
Olemme taloudellisesti vahva yhtiö, joka on toiminut vuosikymmeniä kannattavasti. Olemme ylpeitä tuotteistamme, jotka olemme testanneet ja kehittäneet sopimaan vaativimpiinkin tarpeisiin ja ympäristöihin. Onnistumisen perinne ja korkea laatumme perustuvat omaan tuotekehitykseen ja hyvämaineisiin yhteistyökumppaneihin.
Toimimme läheisessä yhteistyössä testauslaitosten ja standardisointikomiteoiden kanssa. Moderneissa tuotantolaitoksissamme suoritetaan sekä sisäisiä että ulkoisia auditointeja säännöllisesti. Norelcon huolellisesti valmistetut tuotteet ja niihin liittyvät palvelut takaavat onnistuneen ja turvallisen hankinnan kerta toisensa jälkeen.

TUOTEKEHITYS

Huolellinen suunnittelu takaa erinomaisen lopputuloksen

Onnistunut kojeistoprojekti perustuu hyvin suunniteltuihin tuotteisiin. Meidän tuotekehityksessämme
huomioidaan aina asiakkaiden tarpeet ja tuotteiden muunneltavuus erilaisiin tarpeisiin. Tuotteet testataan EN- ja IEC-normien mukaisesti riippumattomissa laboratorioissa, joissa suoritetaan myös tarvittavat oikosulku- ja valokaarikoestukset.
Projektin toteutusvaiheessa asiantuntevat suunnittelijamme tekevät ehdotuksen kojeiston toteutustavasta ja tuovat esiin erilaisia vaihtoehtoja, joista on teknistä ja talodellista hyötyä. Kojeistoihin valitut kojeet ovat länsimaisia laatutuotteita, jotka ovat luotettavia ja pitkä-ikäisiä. Tuotteisiin voidaan tehdä muutoksia ja räätälöintejä tarpeiden mukaisesti ja ne toteutetaan viimeisimmällä CAD/CAM tekniikalla.

LAATU

Jatkuva parantaminen lisää kilpailukykyä

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, missä laadun tekemisellä on pitkä perinne. Toteutamme päivittäisessä toiminnassamme jatkuvan parantamisen periaatteita pyrkien oppimaan virheistämme
niin etteivät ne enää toistu. Toiminnan tehokkaan organisoinnin perustana käytämme lean-tekniikkaa, jonka mukaan kaikki turhat työt ja varastot poistetaan prosesseista niiden läpimenoajan optimoimiseksi.
Jokainen tuotteemme koestetaan perusteellisen tarkastusprosessimme mukaisesti ennen lähettämistä asiakkaalle. Tuoteperheille on tehty riippumattomissa laboratorioissa tyyppitestaukset, joiden avulla varmistetaan tuotteiden turvallinen toiminta ja vahinkojen minimointi äärimmäisissä vikatilanteissa.
Hoidamme asiakasprojektit huolellisesti ja pidämme huolta siitä että myös suunnitelmien laatu tarkastetaan ennen valmistusta. Tarjoamme nopeat toimitusaikataulut kaiken kokoisissa projekteissa.
Huomioimme tuotannossamme ympäristön kierrättämällä erittäin suuren osan materiaalistamme. Tuotannossamme tarvittava vesi on 100% suljetussa kierrossa eikä sitä päästetä koskaan suoraan luontoon.

 

Lue millainen Norelco on työpaikkana.