Pakkari/kokoonpanija

Kasva teollisen tuotantoympäristön logistiikan ammattilaiseksi Norelcolla

Meillä pääset osaksi jatkuvasti kehittyvää toimintakulttuuria ja osaksi tiimiä, joka toteuttaa toimivia ja turvallisia sähkönjakelun ratkaisuja vaativille asiakkaille. Tehtävänäsi on varmistaa valmiiden tuotteiden toimittaminen asiakkaille sekä tuotantoa avustavat muut kokoonpanotehtävät. Tehtävässä vaaditaan tarkan ja huolellisen työskentelytavan sekä ongelmanratkaisukyvyn lisäksi myös hyvää kiireenhallinta- ja organisointikykyä. Myös yhteydenpito esimiehen ja tuotantohenkilöiden kanssa kuuluu päivittäisiin tehtäviisi.

Sovit joukkoomme, kun

Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oppimishalukkuutta uusille taidoille. Katsomme logistiikka-alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen lähettämö- tai pakkaustehtävistä tai vaihtoehtoisesti rakennusalan kokemuksen eduksi, mutta työtä pelkäämätön asenne ja kohtuulliset kädentaidot auttavat sinut jo pitkälle. Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työpaikan tulevaisuuteen katsovassa perheyrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä huipputiimissä. Työtehtävät muotoutuvat oman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu kokeneen opastajan avulla. Työtehtävä on alkuun määräaikainen kesän yli, mutta sinun on mahdollista työllistyä meille myös pidemmäksi aikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.4.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen olli.malinen@norelco.fi. Täytämme paikan sitä mukaa kun sopiva hakija löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.