Kokoonpanija

Meillä pääset osaksi jatkuvasti kehittyvää toimintakulttuuria ja osaksi tiimiä joka toteuttaa toimivia ja turvallisia sähkönjakelun ratkaisuja vaativille asiakkaille. Rungon kokoonpanijan työtehtävät sisältävät metallirakenteisten runkojen kokoonpanotyötä. Rungot ovat projektikohtaisesti erilaisia ja ne kootaan suunnittelun laatimien piirustusten mukaisesti. Lopputulos on laadukas ja asiakkaan tarpeiden mukainen.

Sovit joukkoomme, kun

Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oppimishalukkuutta uusille taidoille. Katsomme metalli- ja konealan, autoasentajan tai rakentamisen ammattitutkinnon eduksi, mutta työtä pelkäämätön asenne ja kohtuulliset kädentaidot auttavat sinut jo pitkälle. Annamme työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työpaikan tulevaisuuteen katsovassa perheyrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä huipputiimissä. Työtehtävät muotoutuvat oman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu kokeneen opastajan avulla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen olli.malinen@norelco.fi. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.