Norelco

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin.

Tehokkuutta ja kokemusta energianjakeluun

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin.  Tarjoamme tehokkuutta ja kokemusta asiakkaidemme energianjakeluprojekteihin:

  • suunnittelemme ja kehitämme asiakaskohtaiset ratkaisut uusiin kohteisiin ja saneerauksiin
  • valmistamme asennusystävälliset ja innovatiiviset tuotteet projektiinne
  • toimimme luotettavana kumppanina koko tuotteen elinkaaren ajan
  • toimintamme on laadukasta kaikissa toimituksen vaiheissa
  • hoidamme projektit kokemuksella

Olemme erikoistuneet pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin.

› LUE LISÄÄ

Referenssejä

Pietarin pohjoinen jätevedenpuhdistamo NWWTP, Pietari, Venäjä

Pietarin pohjoinen jätevedenpuhdistamo vastaa suuresta osasta yli 5 miljoonan asukkaan kaupungin jätevesien puhdistuksesta. Norelco toimitti projektiin NorMega vaunukatkaisijakojeiston, NorPower 5000 prosessin pääkeskukset ja NorBus 5000 kiskosillat sekä ohjauskotelot.

RTB Bor liekkisulatto, Serbia

RTB Borin liekkisulatossa valetaan kuparia anodi-muotoon. Sulatto apulaitteineen oli kokonaistoimitus, johon Norelco toimitti NorPower 5000 prosessin moottorinohjauskeskukset ja NorBus 5000 kiskosillat.

HUS Kolmiosairaala, Helsinki

Kolmiosairaalassa toimivat muun muassa päiväsairaala, dialyysihoitokeskus, magneettikuvausyksikkö sekä useat poliklinikat, osastot ja muut yksiköt. Siellä on vuodepaikat 210 potilaalle. Kolmiosairaalan pinta-ala on 25 660 m2 ja tilavuus 122 000 m3. Norelco toimitti kohteeseen NorPower 5000 pääkeskukset ja NorBus 5000 kiskosillat sekä normaalin, varmennetun ja UPS-verkon ryhmäkeskukset.

› Lisää referenssejä

Rekrytointi

Haasteellisia työtehtäviä tarjolla Savonlinnassa ja Kuopiossa

Tarvitsemme jatkuvasti sähkötekniikan ammattilaisia suunnittelun, tuotannon ja myynnin tehtäviin. Usein tarpeet ovat niin nopeita ettei niistä ehditä ilmoittelemaan julkisesti. Vaikka meillä juuri nyt ei olisikaan mitään sinulle sopivia vapaita työtehtäviä, niin keskustelemme mielellämme kanssasi lähiaikoina avautuvista työmahdollisuuksista. Kiinnostuitko? Lue millainen Norelco on työpaikkana.

HAKEMUKSET

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen olli.malinen@norelco.fi tai postiosoitteella Norelco, PL 28, 57201 Savonlinna.

Avoimet työpaikat