Ratkaisut

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ammattitaitoisesti energia-, teollisuus- ja rakentamisen projekteissa. Tuotteidemme tärkeimpiä ominaisuuksia ovat käytettävyys ja luotettavuus.
Toimimme aina laadukkaasti kaikissa vaiheissa.

Energia

Ratkaisut luotettavaan energian tuotantoon, siirtoon ja jakeluun

Norelcolla on pitkä kokemus energianjakelun kojeistojen tarpeista voimalaitoksissa, sähköasemilla sekä keski- ja pienjännitteen jakeluverkossa. Toimitusprojektit sisältävät sekä uudiskohteita että saneerauksia.
Toiminta perustuu vahvaan energia-alan osaamiseen, joustavuuteen sekä kykyyn hoitaa mittavia projekteja.

› Lisätietoa

Teollisuus

Luotettavuutta teollisuuden sähkönjakeluun ja automaatioon

Norelcolla on pitkä kokemus teollisuuden sähkönjakelun ja automaatiotekniikan kojeistotoimituksista. Toiminnan vahvuuksia ovat suurten projektien hallinta ja toimitusaikojen pitävyys yhdistettynä mutkattoman joustavaan yhteistyöhön.

› Lisätietoa

Rakentaminen

Laadukkaat sähkönjakelun keskukset kaikkiin projekteihin

Norelco on toimittanut kiinteistö- ja infrarakentamiseen pien- ja keskijännitteisiä sähkönjakelujärjestelmiä jo yli 50 vuoden ajan. Toiminta perustuu edistyksellisiin tuotteisiin, korkeaan laatuun, sovittuihin aikatauluihin ja toimituksista huolehtimiseen. Takaamme aina turvallisen sähkönjakelujärjestelmän hankinnan niin teknologiaan kuin talouteen liittyen.

› Lisätietoa

Referenssejä

Keljonlahti voimalaitos, Jyväskylä

Voimalaitos tuottaa täydellä teholla toimiessaan 240 megawattia kaukolämpöä ja 130 megawattia sähköä. Voimalan pääpolttoaineet ovat puu ja turve. Norelco toimitti voimalaitokselle NorPower 5000 moottoriohjauskeskukset.

Jiangshu Bohui paperikone BM1, Kiina

Jiangsu Bohui Paper Industrial valmistaa pakkauskartonkeja ja muita paperituotteita. Norelco toimitti paperikonetoimituksen yhteydessä BM1-koneen toimintaan tarvittavat NorPower 5000 moottoriohjauskeskukset.

VARMA-talo, Helsinki

Varma-talo on 66.000 bruttoneliön kokoinen toimistotalo, jossa toimii eläkeyhtiö Varman pääkonttori sekä lukuisia muita yrityksiä. Norelco toimitti kohteeseen kaikki NorPower 5000 pääkeskukset, NorPower 1250 ilmastointikeskukset sekä NorLine 800 ryhmäkeskukset.

› Lisää referenssejä